Over ons

 

In 2006 begon ik, Margreet Greiner, mijn winkel in de Weissenbruchstraat in de leuke wijk Benoordenhout in Den Haag. Toen nog niet realiserend dat dit ook echt mijn grote passie bleek te zijn. En na de geboorte van mijn dochter Saar voelt het ook als een tweede kind. De omgeving vroeg om een winkel waar je cadeautjes kon kopen voor jong en oud. Dus dat werd het ook.

Een winkel waar je voor jong en oud terecht kunt voor originele en betaalbare cadeautjes voor alle leeftijden. Het zoeken naar mooie producten, het uitstallen in de winkel en het inpakken verdient grote zorg. Alles moet een beleving zijn! En de manier waarop het wordt ingepakt is voor mij de kers op de taart. En wie weet vind je ook nog iets leuks voor jezelf.

Een webshop is er nog niet eerder van gekomen, want de fysieke winkel met klantcontact stond altijd op nummer 1. De Corona crisis heeft daar verandering ingebracht en zorgde voor een nieuwe uitdaging. Een webshop! Hier vind je een groot deel van onze producten. Het mooie is dat ik samen met het team 3&60 al een keuze hebben gemaakt uit de leukste spulletjes en je hoeft dus niet verder te zoeken. Je kan voor zowel een baby, broertje, of zusje, een moeder als een oma tegelijk bestellen, want er is voor elk wat wils. En wij pakken het natuurlijk net zo leuk in als in de winkel, zodat het openen van de doos al een cadeautje op zich is. Heel veel shopplezier!!!

Wil je meer informatie of staat je product er net niet bij; neem gerust contact met ons op!